Maak de barbecue gereed voor zowel direct als indirect grillen op 110 graden.
Entrecotes
Smeer een beetje olijfolie op de entrecotes en doe er wat peper en zout over. Leg ze op de barbecue.
Laat garen tot een kerntemperatuur van 50 graden. Laat hierna het vlees even rusten onder aluminiumfolie.
Krieltjes
Voeg fijngesneden peterselie en paprikapoeder toe aan de krieltjes
Verwarm een skillet op het directe deel, doe hier wat olijfolie in en voeg de krieltjes toe. Laat deze garen tot het vlees klaar is.
Bimi's
De bimi's kun je een paar minuten koken, maar mag ook op het indirecte deel van de barbecue gaar worden. Na het koken ook op de barbecue, pas op dat ze niet verbranden.
Diane-saus
Doe wat olijfolie in een skillet en fruit de gesnipperde ui tot ze zacht en glazig zijn.
Voeg de fijngesneden knoflook en champignons toe, samen met een klontje boter en roer door elkaar.
Voeg dan de Worcestershire saus en Dijon mosterd toe en roer door elkaar.
Flambeer met de cognac
Voeg de kookroom toe en laat een paar minuten indikken.
Entrecotes
Laat de barbecue verhitten tot 250 graden
Leg de entrecotes 1,5 minuut op de hete gril voor een mooi bruin korstje
Serveren
Serveer de krieltjes, bimi's en entrecotes op een mooi bord en doe wat van de Diane-saus over het vlees.