Ga terug
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Gemarineerde London Broil
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Marineren
6
uur
uur
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Amerikaans
Porties
2
personen
Equipment
Kamado barbecue
Gietijzeren rooster
Afsluitbare bak of zip-bag
Vleesschaal
Huishoudfolie
Aluminiumfolie
Ingrediƫnten
600
gram
bavette
Marinade
60
ml
balsamico azijn
60
ml
Worcestershire saus
60
ml
olijfolie
60
ml
sojasaus
(licht)
15
gram
Dijon mosterd
3
gram
knoflookpoeder
2
gram
gemalen zwarte peper
3
gram
zeezout
2
gram
tijm
Instructies
Marineren
Gebruik huishoudfolie om beide kanten van het vlees met een vleeshamer te slaan om het vlees mals te maken
Snij een oppervlakkig ruitpatroon in het vlees aan beide kanten
Doe de ingrediƫnten voor de marinade in een bak of zak en voeg het vlees eraan toe
Laat tenminste 6 uur marineren, een hele nacht maakt het malser en intenser van smaak.
Grillen
Laat het vlees uit de koeling 30 minuten op kamertemperatuur komen
Bereid de kamado barbecue voor op direct grillen op 250 graden
Gebruik een gietijzeren rooster in de barbecue
Grill het vlees voor 5 minuten aan beide kanten voor 'medium rare' of korter of langer voor een andere cuisson.
Laat het vlees rusten voor 5 tot 10 minuten onder aluminiumfolie.
Serveren
Trancheer het vlees dwars op de draad en leg het op een schaal.
Serveer met groene groente. Enjoy your meal!