Bereid de barbecue voor op indirect grillen op 120 graden
Kook intussen de haricots verts voor 4 minuten in een pan op het vuur.
Spoel ze af met koud water
Wrijf de rundertournedos in met wat olijfolie en peper en zout
Leg de tournedos op het rooster in de barbecue tot de kerntemperatuur 46 graden aangeeft.
Doe wat boter in een skillet en bak hierin de aardappelschijfjes tot ze een mooi bruin korstje hebben.
Smeer de spekreepjes licht in met olijfolie
Rol 8 tot 10 haricots verts in een speklapje
Zodra de tournedos 46 graden in de kern zijn, maak de barbecue gereed voor direct grillen op 250 graden.
Leg de haricots verts op het rooster in de barbecue en draai ze regelmatig om zodat de spekreepjes krokant worden.
Leg ook de tournedos in de barbecue en grill ze af tot de kern maximaal 50 graden is.
Serveer alles op een bordje en doe er eventueel wat mayonaise bij.